Upoznajte Bebi Trans

Ponosno predstavljamo našu etabliranu firmu koja posluje već od 2009. godine, pružajući kvalitetne usluge na teritoriji Republike Srbije.

Osnivanje i Razvoj

Bebi Trans je započeo svoje poslovanje 2009. godine. Naša prva benzinska stanica je otvorena 2009. godine u Bagrdanu, sa ciljem pružanja visokokvalitetnih goriva i izvanredne usluge. Iste godine, naša druga stanica je otvorena u Aleksincu, produbljujući našu prisutnost i uticaj. Zatim 2014 godine, otvorili smo prvu benzinsku stanicu u Kragujevcu, u Bresnici, šireći naše usluge. Godine 2017. Bebi Trans je osnažen otvaranjem druge stanice u Kragujevcu, ali četvrte benzinske stanice, ovog puta u Stanovu, prateći potrebe i zahteve vozača na tom području. Ova stanica je takođe označila početak naše nove usluge otvaranjem naše prve perionice u sklopu benzinske stanice u Stanovu. I na kraju 2019. godine otvaramo našu drugu samouslužnu perionicu, u Kragujevcu, u sklopu Benzinske stanice u Bresnici.

Rast i Posvećenost Kvalitetu

Kroz sve godine našeg postojanja, Bebi Trans se istakao kao sinonim za kvalitet i pouzdanost. Naše benzinske stanice pružaju visokokvalitetna goriva koja unapređuju performanse vozila, dok naše perionice pružaju izvanredno čišćenje koje vraća sjaj vašem vozilu.

Prisutnost

Naša mreža benzinskih stanica trenutno broji četiri lokacije: Bagrdan, Aleksinac, Bresnica i Stanovo. Naše Perionice su dostupne na dve od ovih lokacija – Bresnica i Stanovo, pružajući temeljnu brigu za vaše vozilo.

Zahvalnost

Bebi Trans želi da se zahvali svim našim cenjenim klijentima koji su nam ukazali svoje poverenje tokom godina. Vaša podrška je motivacija da neprestano unapređujemo našu ponudu i pružamo najbolju moguću uslugu. Gledamo sa uzbuđenjem na buduće godine i nove mogućnosti koje donose.

No alt text

Otvorili smo našu drugu perionicu u Kragujevcu u sklopu stanice u Bresnici.

Otvorili smo našu prvu perionicu zajedno sa novom stanicom u kragujevcu (Stanovo).

Bebi Trans, Perionica i Benzinska Stanica, Kragujevac, Stanovo,
Bebi Trans, Benzinska Stanica, Kragujevac, Bresnica

Širimo se i u kragujevcu. Otvaramo prvu modernu stanicu u bresnici

Nastavili smo sa razvojem, ovog puta u Bagrdanu

Bebi Trans, Benzinska Stanica, Bagrdan
No alt text

Otvorili smo našu prvu benzinsku stanicu u Aleksincu (Aleksinački rudnici)